image

Welkom op de Barte

Barte is het Friese woord voor brug. Door een brug in de natuur verplaatsen wandelaars zich veilig van de ene plek naar de andere en vormt het een verbinding tussen twee gebieden. Een mooie vergelijking met onze school, NBBS de Barte in Hemelum! Onze enthousiaste en betrokken leerkrachten bieden onze leerlingen een fijne, veilige plek waar zij zich op hun eigen niveau kunnen ontwikkelen. Een goede band tussen school en ouders is daarbij een voorwaarde. Door goed te overleggen kunnen wij uw kind de beste begeleiding geven. Ons streven is: Samen halen wij uit uw kind wat erin zit!

Wilt u meer weten over onze school? Kijkt u daarvoor rustig rond op deze website. Natuurlijk bent u van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen! Maakt u daarvoor een afspraak met onze directeur, Meindert Tjerkstra. Hij staat voor u klaar om u de school te laten zien en uw vragen te beantwoorden.

Lees meer

Doppen voor KNGF

Zoals de meeste mensen wel weten sparen we nog steeds met z’n allen doppen om hulphonden van het KNGF een opleiding te kunnen geven. Graag willen we deze actie nog weer even bij u onder de aandacht brengen. In de hal op school staat een ton waar u de doppen in kunt doen. Graag schoongespoeld en in een plastic zak. U mag de doppen ook rechtstreeks aan mij geven.

 

» Meer informatie

Kalender

Er zijn op dit moment geen activiteiten op de kalender...Bekijk kalender

Pompoenpitten

De kinderen van groep 1 en 2 hebben allemaal enkele pompoenpitten mogen zaaien. Dankzij een goede verzorging door de kinderen ontkiemen de zaden al snel! De overige groepen zullen in de komende week volgen.

» Meer informatie