image

Welkom op de Barte

Barte is het Friese woord voor brug. Door een brug in de natuur verplaatsen wandelaars zich veilig van de ene plek naar de andere en vormt het een verbinding tussen twee gebieden. Een mooie vergelijking met onze school, NBBS de Barte in Hemelum! Onze enthousiaste en betrokken leerkrachten bieden onze leerlingen een fijne, veilige plek waar zij zich op hun eigen niveau kunnen ontwikkelen. Een goede band tussen school en ouders is daarbij een voorwaarde. Door goed te overleggen kunnen wij uw kind de beste begeleiding geven. Ons streven is: Samen halen wij uit uw kind wat erin zit!

Wilt u meer weten over onze school? Kijkt u daarvoor rustig rond op deze website. Natuurlijk bent u van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen! Maakt u daarvoor een afspraak met onze directeur, Meindert Tjerkstra. Hij staat voor u klaar om u de school te laten zien en uw vragen te beantwoorden.

Lees meer

Laatste nieuws

Geslaagde Energy Markt

Wauw, wat een opkomst! Wat hebben de kinderen er een energie in gestopt en kregen ze er weer veel voor terug!  Hartelijk dank lieve kinderen, ouders en andere belangstellenden. Het was een prachtige markt met een fijne en relaxte sfeer. En de opbrengst liegt er ook niet om: we hebben 6 sterren verdiend én €355 euro waarvan we sensorlampen gaan kopen.

 

» Meer informatie

Kalender

Bekijk kalender

Pompoenpitten

De kinderen van groep 1 en 2 hebben allemaal enkele pompoenpitten mogen zaaien. Dankzij een goede verzorging door de kinderen ontkiemen de zaden al snel! De overige groepen zullen in de komende week volgen.

» Meer informatie