image

Welkom op CBS de Skutslús

Een schutsluis maakt het voor schepen mogelijk om zich van het ene water naar het andere water te verplaatsen. Als de deuren gesloten zijn, bevindt het schip zich in veilig vaarwater.

Zo is het ook op CBS De Skutslús in Stavoren! Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich veilig en op zijn gemak voelt op onze school. Veiligheid is immers een belangrijke voorwaarde voor een optimale ontwikkeling!

Wilt u meer weten over onze school? Kijkt u daarvoor rustig rond op deze website.

Lees meer

Bekijk onze schoolpresentatie in de bovenstaande PDF

Let op: Op alle Apple devices alleen te bekijken via Chrome!

>Klik op de button hierboven!

Chromebooks voor groep 3 tot en met 8!

Onze groep 7 en 8 werkt al voor het tweede jaar met Chromebooks. Dit was in de afgelopen thuiswerkperiode heel fijn: de lessen konden via Teams zo veel mogelijk doorgaan. Leerlingen waren gewend in te loggen in de schoolprogramma’s via ZuluConnect om hun huiswerk te kunnen maken.

Nije Gaast wil het gebruik van Chromebooks vanaf groep 3 stimuleren, ook i.v.m. een eventueel thuiswerkperiode, en heeft voor al onze leerlingen vanaf groep 3 nu een Chromebook beschikbaar gesteld. We zijn daar heel blij mee!

 

Eerste prijs schoolvoetbal!

Op woensdag 6  en 13 april werd een schoolvoetbaltoernooi georganiseerd door onze gymleerkracht Doede Deinum voor alle jongen en meisjes van groep 5 tot en met 8. De Skutslús deed mee met één jongensteam van allemaal supersterke voetballers. Na veel inzet en strijd is ons jongensteam als winnaar uit de bus gekomen.

We zijn natuurlijk supertrots op ze! GEFELICTEERD!