image

Vaarwel KBS Op 'e Terp

Op 1 juli 2020 heeft KBS Op 'e Terp in Sondel na 99 jaren de schooldeuren voorgoed gesloten. Wij danken iedereen die in die 99 jaren als leerling, ouder of teamlid aan de school verbonden is geweest voor het vertrouwen en het bijdragen aan een prachtige, waarde(n)volle school. Het was een mooie tijd!

image

KBS De Ferbining

Per schooljaar 2020/2021 gaan KBS Op 'e Terp te Sondel en KBS De Stapstien te Nijemirdum samen verder als KBS De Ferbining. Deze nieuwe school zal gehuisvest zijn in het schoolgebouw in Nijemirdum. KBS De Ferbining is de plattelandsschool voor de dorpen Nijemirdum en Sondel. Ruim 60 kinderen mogen zich per 1 augustus 2020 leerling van KBS De Ferbining noemen.

image

Het Grote Eindfeest

Op woensdag 1 juli 2020 hebben we met alle 30 leerlingen, hun ouders en de teamleden een prachtig Eindfeest gevierd. 's Ochtends hebben we op het plein een prachtig dorp vol vakantiehuisjes gebouwd en 's avonds hebben we vanuit de vakantiehuisjes de laatste afleveringen van het SchoolDichtJournaal gekeken, hebben alle leerlingen een certificaat en eindfoto uitgereikt gekregen en hebben we het afscheidslied voor de school gezongen. We sloten af met een grote vuurwerkknal en slingers!

SchoolDichtJournaal

Wij sluiten onze school op een vrolijke en ludieke wijze. Elke week in een aflevering van het SchoolDichtJournaal.

Ga naar ons YouTube-kanaal >>>

Afscheidslied

Samen met De Frets! hebben we een afscheidslied voor onze school geschreven. Hier is de videoclip van ‘De schoolbel klinkt…’ te bekijken en beluisteren.