image

Welkom op KBS Op 'e Terp

Welkom op Kristlike Skoalle Op ‘e Terp!
Op ‘e Terp, onze naam zegt het al! Onze school wil een veilige plaats zijn voor onze leerlingen. Een plaats waar zij zich thuis voelen en waar zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Kristlike Skoalle Op ‘e Terp in Sondel is een echt dorpsschool. Een school waar enthousiaste en betrokken leerkrachten zich inzetten voor een goede sfeer. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat uw kind veel leert, wij besteden ook veel aandacht aan de omgang met elkaar. Elkaar respecteren en accepteren zoals hij of zij is.

Wij streven ernaar dat uw kind na 8 jaar een zo breed mogelijk ontwikkeling heeft doorgemaakt. Wij richten ons daarom op de totale ontwikkeling van uw kind; hoofd, hart en handen. Alleen dan kan uw kind zich ontwikkelen tot een zelfstandige volwassene die vol vertrouwen de wijde wereld in stapt!

Natuurlijk is er veel meer te vertellen over onze school. Kijkt u daarvoor rustig rond op deze website. Bent u nieuwsgierig geworden? Maakt u dan een afspraak voor met onze directeur, Carolien Glastra. Zij staat voor u klaar om u de school te laten zien en uw vragen te beantwoorden.

Lees meer

Laatste nieuws

Kalender

Bekijk kalender