Welkom op It Finster

Wij zijn een protestants christelijke basisschool met een open karakter. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen en ouders zich thuis en welkom voelen op onze school. Vanuit de pedagogische driehoek kind-ouder-school werken we samen met ouders aan de ontwikkeling van kinderen.

Wilt u meer weten over onze school? Kijkt u daarvoor rustig rond op deze website. Natuurlijk bent u van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen! Maakt u daarvoor een afspraak met onze directeur, Fimke Wind. Zij staat voor u klaar om u de school te laten zien en uw vragen te beantwoorden.

Lees meer

Agenda

31-03      Paasviering

01-04     Analyse dag

02-04     Goede vrijdag

05-04     Paasmaandag

06-04     Ouder gesprekken t/m 16-04

Corona

Door het corona virus zijn er aanpassingen en afspraken gemaakt. Op de algemene website van Nijegaast kunt u informatie hierover vinden. Door middel van de reguliere nieuwsbrieven van de school, houden we u vanzelfsprekend op de hoogte van alle nieuwe maatregelen en eventuele veranderingen.

beslisboom-verkouden-kind-0-jaar-t_m-groep-8-boink_ajn_rivm_-220920

EU Schoolfruitprogramma

Wij zijn blij dat we dit schooljaar 2019-2020 mogen deelnemen aan het EU Schoolfruitprogramma. Dit is een Europees voorlichtingsprogramma dat de nadruk legt op het eten van voldoende groenten en fruit. Door EU-Schoolfruit leren kinderen spelenderwijs verschillende soorten groenten en fruit te eten. Dat is niet alleen gezond, maar ook gezellig!

Onze drie vaste groente- en fruitdagen in het EU-Schoolfruitprogramma zijn woensdag, donderdag en vrijdag. Aan het begin van de week geven we aan welke groenten of fruit er zullen worden aangeboden. Er zijn voor ouder(s)/verzorger(s) géén kosten verbonden aan deze groente- en fruitverstrekkingen.