Parro-app

Wij maken gebruik van de ouderapp Parro om ouders/verzorgers handig en snel te informeren. Als uw kind op onze school ingeschreven wordt, ontvangt u een activatiemail + koppelcode en krijgt u toegang tot deze besloten gebruikersgroep. Alleen ouders en leerkrachten hebben toegang. Wij gebruiken de Parro-app o.a. voor nieuwsberichten, uitnodigingen voor gesprekken, het delen van foto’s van activiteiten, het voeren van 1 op 1 gesprekken. Ook kunt u uw privacy voorkeuren (AVG) instellen via Parro.
Benieuwd naar Parro, download hier de app voor Android of IOS. Vraag de leerkracht van de groep van uw kind om een koppelcode om in te kunnen loggen op de eigen groep.
Bekijk onderstaand filmpje voor meer informatie over de ouderapp Parro:

 

Communicatie

Om goed samen te werken met u als ouders en leerlingen is een goede communicatie van wezenlijk belang. We werken samen als ‘team’ van ouders, leerlingen en leerkrachten. Binnen deze ‘driehoek’ heerst een basis van vertrouwen, mede door goede communicatie.
Wij gaan graag met u in gesprek over de ontwikkeling van uw kind, zodat u betrokken blijft bij deze ontwikkeling en de schoolontwikkeling. Ook nodigen we u van harte uit om mee te denken bij bepaalde vraagstukken en/of mee te helpen bij activiteiten die op school plaats vinden. De gesprekken over de ontwikkeling van uw kind vinden doorgaans plaats tijdens contact- en rapportavonden, of tussendoor in een persoonlijke gesprekken.
Praktische informatie krijgt u via de maandelijkse nieuwsbrief, de activiteitenkalender, de website of via onze nieuwe ‘Parro-app’ op uw telefoon of tablet.