Welkom

Samen op weg met ieders eigen aardigheden! Op CBS De Klinkert in Sloten bouwen wij samen met u en uw kind aan een fijne, veilige omgeving waar uw kind alle kansen krijgt om die unieke persoonlijke ‘aardigheden’ te ontdekken. Wij willen graag dat uw kind na acht jaar met plezier terugdenkt aan het samen spelen, het leren en de omgang met elkaar.

Openheid en respect naar elkaar vinden wij erg belangrijk. Daarom werken en leven onze leerkrachten en leerlingen volgens de principes van ‘De Vreedzame school’. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat kinderen zich het beste ontwikkelen als zij zich veilig voelen!
Wilt u meer weten over onze school? Kijkt u daarvoor rustig rond op deze website. Natuurlijk bent u van harte uitgenodigd om een kijkje op onze mooie school te komen nemen! Maakt u daarvoor een afspraak met onze directeur. Hij staat voor u klaar om u de school te laten zien en uw vragen te beantwoorden.

Nieuwe looks voor ons schoolgebouw!

Het nieuwe meubilair in ons schoolgebouw is binnen! Alle ruimtes zijn inmiddels voorzien van wiebelkrukken, fietsstoelen, treinbanken, huisjes, zitkussens enz. Ook een boekenslang is in de hal geplaatst. Hierdoor is flexibel werken op verschillende plekken mogelijk. We zijn er heel blij mee!

B

Bekijk onze schoolpresentatie in de bovenstaande PDF

Let op: Op alle Apple devices alleen te bekijken via Chrome!

>Klik op de button in de PDF

 

Gouden weken!

Aan het begin van elk nieuw schooljaar staan de Gouden Weken centraal. Groepsvorming en elkaar leren kennen is hierbij heel belangrijk.

Op de Klinkert werden in alle groepen verschillende activiteiten georganiseerd.

In groep 1 en 2 werd de aarde waarop we met elkaar leven gemaakt. Elke dag kwam er een onderdeel bij en na zes dagen waren de kleuters klaar.