Welkom

Samen op weg met ieders eigen aardigheden! Op CBS De Klinkert in Sloten bouwen wij samen met u en uw kind aan een fijne, veilige omgeving waar uw kind alle kansen krijgt om die unieke persoonlijke ‘aardigheden’ te ontdekken. Wij willen graag dat uw kind na acht jaar met plezier terugdenkt aan het samen spelen, het leren en de omgang met elkaar.

Openheid en respect naar elkaar vinden wij erg belangrijk. Daarom werken en leven onze leerkrachten en leerlingen volgens de principes van ‘De Vreedzame school’. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat kinderen zich het beste ontwikkelen als zij zich veilig voelen!
Wilt u meer weten over onze school? Kijkt u daarvoor rustig rond op deze website. Natuurlijk bent u van harte uitgenodigd om een kijkje op onze mooie school te komen nemen! Maakt u daarvoor een afspraak met onze directeur. Hij staat voor u klaar om u de school te laten zien en uw vragen te beantwoorden.

Nieuwe looks voor ons schoolgebouw!

Met man en macht is er vorig schooljaar gewerkt aan het opfrissen van de binnenkant van de school; lokalen zijn geverfd en de oude vloerbedekking is verwijderd. Er ligt nu een strakke linoleumvloer met gekleurde vlakken waardoor alles er weer strak en modern uitziet. De entree van de school heeft echt een update gekregen. 

De volgende stap was de aanpassing naar beter en moderner meubilair. Alle ruimtes zijn voorzien van wiebelkrukken, fietsstoelen, treinbanken, huisjes, zitkussens enz. Ook een boekenslang is in de hal toegevoegd. Hierdoor is flexibel werken op verschillende plekken mogelijk. We zijn er heel blij mee!!

B

Bekijk onze schoolpresentatie in de bovenstaande PDF

>Klik op de buttons in de PDF

 

ZOMERVAKANTIE!

Van 12 juli tot en met 22 augustus zijn we op vakantie.

Onze school is dan gesloten.

Maandag 23 augustus 2021 is de eerste schooldag

van het nieuwe schooljaar 2021-2022!

We hopen dan weer iedereen met frisse energie te verwelkomen!