Welkom

Samen op weg met ieders eigen aardigheden! Op CBS De Klinkert in Sloten bouwen wij samen met u en uw kind aan een fijne, veilige omgeving waar uw kind alle kansen krijgt om die unieke persoonlijke ‘aardigheden’ te ontdekken. Wij willen graag dat uw kind na acht jaar met plezier terugdenkt aan het samen spelen, het leren en de omgang met elkaar.

Openheid en respect naar elkaar vinden wij erg belangrijk. Daarom werken en leven onze leerkrachten en leerlingen volgens de principes van ‘De Vreedzame school’. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat kinderen zich het beste ontwikkelen als zij zich veilig voelen!
Wilt u meer weten over onze school? Kijkt u daarvoor rustig rond op deze website. Natuurlijk bent u van harte uitgenodigd om een kijkje op onze mooie school te komen nemen! Maakt u daarvoor een afspraak met onze directeur. Hij staat voor u klaar om u de school te laten zien en uw vragen te beantwoorden.

Laatste nieuws

Het unieke project the Colorfield Performance van Dirk Hakze in Sloten is beëindigd. Het weiland aan de Lytse Jerden is weer leeg en de kunstwerken zijn verkocht of opgehaald.

Kunstenares Jacqueline Stubenitsky heeft haar schilderij ‘Sloten van boven’ aan de Klinkert geschonken. We zijn er heel blij mee en gaan op zoek naar een mooi plekje ervoor.

Nieuwe looks voor ons schoolgebouw!

Met man en macht is er voor en in de herfstvakantie gewerkt aan het opfrissen van de binnenkant van de school; lokalen zijn geverfd en de oude vloerbedekking is verwijderd. Er ligt nu een strakke linoleumvloer met gekleurde vlakken waardoor alles er weer strak en modern uitziet. De entree van de school heeft echt een update gekregen waar we heel blij mee zijn.

De laatste twee lokalen zullen in 2019 worden aangepakt. Ook zijn we bezig om de mogelijkheden voor het aanschaffen van nieuw meubilair in de verschillende groepen te onderzoeken.