Onze school is in verband met de lockdown

vanaf 16 december 2020 tot in ieder geval

15 januari 2021 gesloten

Welkom

 

Samen op weg met ieders eigen aardigheden! Op CBS De Klinkert in Sloten bouwen wij samen met u en uw kind aan een fijne, veilige omgeving waar uw kind alle kansen krijgt om die unieke persoonlijke ‘aardigheden’ te ontdekken. Wij willen graag dat uw kind na acht jaar met plezier terugdenkt aan het samen spelen, het leren en de omgang met elkaar.

Openheid en respect naar elkaar vinden wij erg belangrijk. Daarom werken en leven onze leerkrachten en leerlingen volgens de principes van ‘De Vreedzame school’. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat kinderen zich het beste ontwikkelen als zij zich veilig voelen!
Wilt u meer weten over onze school? Kijkt u daarvoor rustig rond op deze website. Natuurlijk bent u van harte uitgenodigd om een kijkje op onze mooie school te komen nemen! Maakt u daarvoor een afspraak met onze directeur. Hij staat voor u klaar om u de school te laten zien en uw vragen te beantwoorden.

Nieuwe looks voor ons schoolgebouw!

Met man en macht is er vorig schooljaar gewerkt aan het opfrissen van de binnenkant van de school; lokalen zijn geverfd en de oude vloerbedekking is verwijderd. Er ligt nu een strakke linoleumvloer met gekleurde vlakken waardoor alles er weer strak en modern uitziet. De entree van de school heeft echt een update gekregen waar we heel blij mee zijn. 

De volgende stap is de aanpassing naar beter en moderner meubilair. Het team gaat zich hier het schooljaar 2020-2021 voor inzetten om een goede keuze te maken en over te gaan tot aanschaf.

Fietskeuring op de Klinkert

Op de Klinkert zijn alle fietsen van onze leerlingen onderworpen aan een keuring

op verlichting en veiligheid.

Meester André is er heel druk mee geweest. Gelukkig waren de meeste fietsen dik in orde zodat we met z’n allen weer veilig de weg op kunnen, ook in de komende donkere wintermaanden!

Perenbomen voor ons plein

Tijdens de boomplantdag van 18 november heeft onze school een aantal perenbomen geadopteerd. Ze zullen een plekje krijgen rond de school.

Volgens de beschrijving kunnen we in het voorjaar van 2021

al de eerste peren eten!

De eerste aanpassingen van onze nieuwe schoolplein krijgen vorm!

In de zomervakantie is er een start gemaakt met de eerste aanpassingen aan ons schoolplein. Aan de zijkant van school zijn er tractor-speelbanden geplaatst en een halve steencirkel is gestapeld. Ook zijn de eerste groen-vakken aangelegd. Voorlopig zal er, tegen het stuiven van het zand, een snelgroeier worden ingezaaid. In het najaar zal dat worden omgeploegd en komt de definitieve beplanting erin.

We zijn blij dat Donkergroen is gestart en kijken uit naar de volgende aanpassingen!