Welkom

 

Samen op weg met ieders eigen aardigheden! Op CBS De Klinkert in Sloten bouwen wij samen met u en uw kind aan een fijne, veilige omgeving waar uw kind alle kansen krijgt om die unieke persoonlijke ‘aardigheden’ te ontdekken. Wij willen graag dat uw kind na acht jaar met plezier terugdenkt aan het samen spelen, het leren en de omgang met elkaar.

Openheid en respect naar elkaar vinden wij erg belangrijk. Daarom werken en leven onze leerkrachten en leerlingen volgens de principes van ‘De Vreedzame school’. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat kinderen zich het beste ontwikkelen als zij zich veilig voelen!
Wilt u meer weten over onze school? Kijkt u daarvoor rustig rond op deze website. Natuurlijk bent u van harte uitgenodigd om een kijkje op onze mooie school te komen nemen! Maakt u daarvoor een afspraak met onze directeur. Hij staat voor u klaar om u de school te laten zien en uw vragen te beantwoorden.

Nieuwe looks voor ons schoolgebouw!

Met man en macht is er dit schooljaar gewerkt aan het opfrissen van de binnenkant van de school; lokalen zijn geverfd en de oude vloerbedekking is verwijderd. Er ligt nu een strakke linoleumvloer met gekleurde vlakken waardoor alles er weer strak en modern uitziet. De entree van de school heeft echt een update gekregen waar we heel blij mee zijn.

We zijn er even niet!!!

In verband met de zomervakantie is onze school gesloten

van maandag 6 juli tot en met vrijdag 14 augustus.

We hopen iedereen op maandag 17 augustus

weer uitgerust en vol nieuwe energie

te kunnen verwelkomen!

Plannen voor een nieuw schoolplein!

Maandagavond 9 december 2019 was er een ouderavond op de Klinkert.

Op deze avond werden de plannen gepresenteerd voor het aanpakken en ombouwen van ons schoolplein naar een groen beleef- en ontdekplein door Donkergroen uit Sneek.

Het uitgewerkte plan met onderbouwing ligt nu op het bestuurskantoor ter goedkeuring. Zodra het CvB akkoord is, zullen we de volgende stappen zetten!

We kijken er naar uit!