Welkom

Samen op weg met ieders eigen aardigheden! Op CBS De Klinkert in Sloten bouwen wij samen met u en uw kind aan een fijne, veilige omgeving waar uw kind alle kansen krijgt om die unieke persoonlijke ‘aardigheden’ te ontdekken. Wij willen graag dat uw kind na acht jaar met plezier terugdenkt aan het samen spelen, het leren en de omgang met elkaar.

Openheid en respect naar elkaar vinden wij erg belangrijk. Daarom werken en leven onze leerkrachten en leerlingen volgens de principes van ‘De Vreedzame school’. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat kinderen zich het beste ontwikkelen als zij zich veilig voelen!
Wilt u meer weten over onze school? Kijkt u daarvoor rustig rond op deze website. Natuurlijk bent u van harte uitgenodigd om een kijkje op onze mooie school te komen nemen! Maakt u daarvoor een afspraak met onze directeur. Hij staat voor u klaar om u de school te laten zien en uw vragen te beantwoorden.

Nieuwe looks voor ons schoolgebouw!

Het nieuwe meubilair in ons schoolgebouw is binnen! Alle ruimtes zijn inmiddels voorzien van wiebelkrukken, fietsstoelen, treinbanken, huisjes, zitkussens enz. Ook een boekenslang is in de hal geplaatst. Hierdoor is flexibel werken op verschillende plekken mogelijk. We zijn er heel blij mee!

B

Bekijk onze schoolpresentatie in de bovenstaande PDF

>Klik op de buttons in de PDF

 

We zijn er weer!

Na een fijne zomervakantie zijn we weer gestart!

We wensen iedereen een heel goed schooljaar 2021-2022 toe,

vol nieuwe uitdagingen en leermomenten!