Welkom op ontmoetingsschool ‘De Klimbeam’!

De school is de wereld in het klein! Uw kind leert hier de vaardigheden die nodig zijn om op school  maar later ook in de maatschappij goed te kunnen functioneren.

Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen kennis bij te brengen, maar ook leren wij ze ‘zelfstandig keuzes te maken, samen te werken, creatief te denken en te communiceren’. Dat is waar De Klimbeam voor staat.

Op onze school heerst een veilige, vertrouwde en open sfeer. Onze enthousiaste en betrokken leerkrachten zijn duidelijk in wat zij van leerlingen verwachten en bieden een goede structuur. Zo helpen wij uw kind op weg naar de toekomst! Natuurlijk is er veel meer te vertellen over onze school. Kijkt u daarvoor rustig rond op deze website. Bent u nieuwsgierig geworden? Maakt u dan een afspraak voor met onze directeur, Ackelyn Stapensea. Zij staat voor u klaar om u de school te laten zien en uw vragen te beantwoorden.

Bekijk onze schoolpresentatie in de bovenstaande PDF.

Let op: Op alle Apple devices alleen te bekijken via Chrome!

>Klik op de button in de PDF

Kanjerschool

Onze leerkrachten zijn opgeleid als Kanjertrainer en mogen ook deze lessen in de groep geven. In de lessen besteden we aandacht aan o.a. : zelfvertrouwen, spelen met elkaar, conflicten oplossen. Via de lessen leren de kinderen sociale vaardigheden.