NATIONALE VOORLEESWEDSTRIJD!

De Nationale Voorleeswedstrijd viert feest! Komend schooljaar vindt de wedstrijd voor de vijfentwintigste keer plaats! In deze vijfentwintig jaar deden ongeveer anderhalf miljoen kinderen mee als voorlezer of als luisteraar. Duizenden scholen hebben De Nationale Voorleeswedstrijd omarmd als leesbevorderend project voor groep 7 en 8. Ook wij doen dit jaar –opnieuw- mee!

De beste reden om mee te doen aan de Nationale Voorleeswedstrijd is dat het project kinderen motiveert te lezen en hun enthousiasme voor kinderen jeugdboeken aanwakkert. Kinderen leren veel van elkaar tijdens de voorleeswedstrijd. Het wedstrijdelement helpt daarbij een handje. Het
mooie kinderboekenaanbod om uit te kiezen, het grote aantal deelnemers, de plezierige spanning, de enthousiaste supporters en de media-aandacht maken de wedstrijd onvergetelijk voor leerlingen.

Groep 7 en 8 kan u met trots vertellen dat we, unaniem, een schoolkampioen hebben gekozen, dit is Bram van Dijk uit groep 8! Hij nam ons helemaal mee in zijn boek! In het voorjaar mag hij mee doen met de regionale rondes!