KONINGSSPELEN: GEZOND ETEN EN ACTIEF BEWEGEN

Beeld je eens in: je krijgt de opdracht om een boom om te zagen. Voordat je het bos ingaat, mag je kiezen uit twee zagen om te gebruiken, een stompe en een scherpe zaag. Welke kies je? We nemen aan dat je hebt gekozen voor de scherpe zaag. Daarmee zal de boom vast sneller omgezaagd worden. En zo is het met jouw lichaam ook. Wil je goed werk leveren, is het belangrijk om fit te zijn!

Daarom doen wij mee met de Koningsspelen op vrijdag 20 april. Deze dag gaat er als volgt uitzien: Allereerst zorgen wij voor een goede bodem door met alle kinderen om 08.30 uur te ontbijten. Graag een bord, beker en bestek mee nemen, met naam er op.

Groep 1 t/m 4:
Deze kinderen blijven op onze school en volgen o.l.v. juf Tineke en juf Rienke een actief programma, waarbij ze o.a. een dansworkshop gaan volgen vanuit het Toanhús. Juf Annet van ballet zal weer een unieke workshop aan de kinderen geven.
Groep 5 t/m 8:
Deze kinderen doen mee aan de Koningsspelen die door Miks Welzijn wordt georganiseerd. Dit jaar vindt het plaats in het sportpark “De Skelp” in Oudemirdum.
Hiervoor zijn wij op zoek naar +- 5 rijders die de kinderen kunnen vervoeren van en naar Oudemirdum. Ook zijn wij op zoek naar +- twee begeleiders die tijdens de Koningsspelen willen en kunnen helpen door een groepje kinderen te begeleiden of door een activiteit te begeleiden. U kunt zich opgeven d.m.v. het onderstaande antwoordenstrook, deze mag ingeleverd worden bij één van de juffen van groep 5 tot en met 8.. Het mag ook mondeling of via de e-mail doorgegeven aan juf Klaske. Alvast bedankt!