Geluksgeld

Geluksgeld

Ook dit schooljaar gaan we met de kinderen weer “geluksgeld” sparen voor een goed doel. Ieder maandagochtend mogen de kinderen hiervoor een bedrag(je) meenemen naar school. Dit jaar hebben we weer een doel uitgezocht voor kinderen. Dit jaar voor zieke kinderen:

Make-A-Wish Nederland
Ieder kind heeft een allerliefste wens. Een wens die het verschil maakt. Weer kind kunnen zijn en geen patiënt. Het moment waarop zorgen worden vergeten en geluk en positiviteit voorop staan. Make A Wish Nederland vervult sinds 1989 de liefste wensen van kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Dat doet Make A Wish Nederland niet voor niets. In al die jaren is gebleken dat voor het wenskind en zijn/haar familie een wensvervulling onvergetelijk is. Het laat het kind weer gewoon kind zijn in plaats
van patiënt en maakt het hele gezin sterker voor hun toekomst. De afgelopen jaren heeft Make A Wish Nederland al vele duizenden wensen vervuld en daarmee de eigen kracht van deze kinderen en jongeren aangewakkerd. Niet de ziekte, maar het kind en/of de jongere zelf staat centraal en dat maakt de wens tot een unieke beleving.

De komende weken zullen de kinderen via foldermateriaal en een presentatie van één van de medewerkers van Make-A-Wish Nederland meer horen over dit doel. Wij hopen van harte dat u dit doel met ons wilt ondersteunen!