COVEY KOFFIE UURTJE

Op school werken we met de 7 gewoonten van Covey. We vinden het belangrijk dat ouders en school samenwerken. We willen elkaar vertellen vanuit welke ideeën we opvoeden, met welk doel, hoe we dat doen en hoe dat gaat.
Op vrijdag 2 februari om 10.00 uur is er daarom een Covey koffie uurtje. Juf Henriëtte zal dan vertellen over de 7 gewoonten en hoe deze in de dagelijkse gang van zaken op school geoefend worden. Vervolgens laat u zich onder het genot van een kop koffie of thee inspireren door Covey. We zullen in dat uurtje naar elkaar luisteren en bespreken wat de 7 gewoonten voor ons kunnen betekenen. Om 11 uur sluiten we af en wie nog even door wil praten tot uiterlijk 11.30 kan dat doen. Covey zegt: “Deze manier van denken kan echt nuttig en effectief zijn in jouw situatie. Ik weet dat je je gezin op de eerste plaats wilt stellen en wil je een effectieve manier meegeven om dat te bereiken in onze hectische wereld”. Hij zegt ook: “90 % van de tijd zit je niet op de juiste koers. Dat is niet erg. Waar het om gaat is dat je een idee hebt waar je uiteindelijk naar toe wilt.”

De Medezeggenschapsraad wil dit van harte bij u aanbevelen. Deze ochtend zal weer een andere invalshoek hebben dan de vorige. Ouders die op de vorige Covey koffieochtend waren worden van harte uitgenodigd om weer te komen. U kunt zich aanmelden via de mail of mondeling bij: fluessen@nijegaast.nl