image

Welkom op de Fluessen

Welkom op ABBS de Fluessen!

Op ABBS De Fluessen in Oudega staat uw kind centraal! Onze enthousiaste en betrokken leerkrachten doen er alles aan om uw kind een fijne schooltijd te geven. Een tijd, waarin het kan spelen en leren en alle ruimte krijgt om zich breed te ontwikkelen. Dat geldt voor de cognitieve ontwikkeling, maar ook voor de sociale vaardigheden en de kunstzinnige vorming. Wij richten ons op hoofd, hart en handen! Wilt u meer weten over onze visie en aanpak? Kijkt u daarvoor rustig rond op deze website. U kunt ook een afspraak maken met onze directeur, Lineke Verkooijen. Zij staat voor u klaar om u de school te laten zien en uw vragen te beantwoorden.

ZOMERVAKANTIE!

Van maandag 15 juli tot en met vrijdag 23 augustus hebben wij zomervakantie! We wensen iedereen zonnige weken toe en hopen elkaar maandag 26 augustus weer uitgerust terug te zien!

Waterpret!

Als we de voorspellingen mogen geloven gaan we morgen de 34 graden aan tikken! Tijd voor wat waterpret!
Morgenmiddag mogen de kinderen van groep 3 t/m 8 het laatste half uur van de middag lekker mee doen aan allerlei verkoelende waterspelletjes!
Graag meenemen; zwemkleding of kleding dat nat mag worden, handdoek, waterspeelgoed (denk aan: waterballonnen, sponzen, kleine emmertjes, waterpistolen etc.) en evt. zonnebrand. De zwemkleding mag hier op school aan gedaan worden of ’s ochtends thuis alvast onder de eigen kleren aan. Om 14:00 uur kunt u uw kind gewoon weer bij school ophalen. De kinderen van groep 1/2 zijn vandaag net terug gekomen van een geslaagd schoolreisje en die komen lekker bij in hun eigen klas

Juf Rienke naar Kenia!

Aankomende zomer gaat juf Rienke naar Kenia!

Onze school in een tv-serie!
Wellicht hebben enkele kinderen van groep 7 en 8 het al verteld maar voor wie het nog niet had gehoord of gezien…. de bovenbouwklas is, in de meivakantie, het ‘decor’ geweest voor een heuse film! 🎥🍿 Dit betreft “De eindmusical” van Z@pp.
Groep 8 van de Einstein school gaat op musicalkamp. Ze moeten een liedje instuderen van de meester. Daniel is ziek dus Gijs biedt aan om de songtekst bij hem langs te brengen… maar is het wel de tekst die meester Dennis heeft uitgedeeld?
Er staan nu 2 afleveringen online. Ook (delen) van Elahuizen en de zeilschool komen in beeld; https://youtu.be/y198uxix8x8