image

Welkom op De Fluessen

Welkom op ABBS de Fluessen!
Op ABBS De Fluessen in Oudega staat uw kind centraal! Onze enthousiaste en betrokken leerkrachten doen er alles aan om uw kind een fijne schooltijd te geven. Een tijd, waarin het kan spelen en leren en alle ruimte krijgt om zich breed te ontwikkelen. Dat geldt voor de cognitieve ontwikkeling, maar ook voor de sociale vaardigheden en de kunstzinnige vorming. Wij richten ons op hoofd, hart en handen!
Wilt u meer weten over onze visie en aanpak? Kijkt u daarvoor rustig rond op deze website. U kunt ook een afspraak maken met onze directeur, Meindert Tjerkstra. Hij staat voor u klaar om u de school te laten zien en uw vragen te beantwoorden.

schoolreis

Portfolio

Heeft u afgelopen vrijdag ook gemerkt dat de kinderen glunderend thuis kwamen? Het uitdelen van deze mooie, nieuwe Fluessen tassen met daarin natuurlijk de portfolio’s was een klein feestje. Wat is er het afgelopen half jaar weer hard door de kinderen gewerkt om het portfolio te kunnen vullen. We nemen ons petje hiervoor af! Wellicht heeft u vandaag al een portfoliogesprek gehad en voor de leerlingen en ouders die morgen nog mogen: veel portfolioplezier!

Kunstweken

We zijn druk bezig met de kunstweken.

Programmeren in de klas!

Met de CodeWise programmeertool van Prowise op onze digiborden en het CodeWise kaartspel is programmeren niet alleen leerzaam, maar ook erg leuk!

 

Oudega Skeakel 15 dec 14 (38)

Klomkesilen