Onze school ‘De Cocon’ in Balk groeit en groeit! Kort geleden zijn we gestart met een vijfde groep. Op dit moment hebben we zelfs zoveel aanmeldingen dat een zesde groep in beeld komt.

Heb jij ervaring in het geven van onderwijs aan kinderen die geen Nederlands kennen, die vaak nog nooit naar school zijn geweest. Dan weet jij dat het geven van veiligheid en een dagritme heel belangrijk is voor hen. Dan weet jij ook dat naast het leren van de taal ook de gebruiken en regels die voor ons zo gewoon zijn, geleerd moeten worden en dagelijks heel belangrijk zijn.

Er sluiten AZC scholen. .. Die expertise laten we toch niet verloren gaan! Meld je daarom aan bij ons. Wij komen graag in contact met jou!

Heb je geen ervaring met dit specifieke onderwijs en lijkt het je mooi om je in dit onderwijs en deze kinderen te verdiepen? Ook dan komen we graag in contact met jou. Een aantal jaren ervaring in het geven van onderwijs is wel belangrijk als basis.

Wij lezen graag je CV. Stuur die via de mail cocon@nijegaast.nl naar de school.

Wil je graag nog wat informatie horen? Bel dan naar de school 0514-700213 en vraag naar de directeur Thijs van der Veen. De Cocon is een onderdeel van CBS De Bolster in Balk.