Welkom op CBS It Finster!

Basisschool It Finster in Workum zet de vensters open! Wij kijken samen met u en uw kind door het venster naar buiten; “ien iepening nei de takomst”. Onze enthousiaste en betrokken leerkrachten hebben daarbij oog voor uw kind. Wij willen een veilige en liefdevolle omgeving creëren waar kinderen zich gelukkig voelen en hulp krijgen als het even minder goed gaat. Hiermee vormen wij een basis die kinderen nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontplooien. Wij helpen uw kind om met vertrouwen de toekomst tegemoet te zien!

Natuurlijk is er veel meer te vertellen over onze school! Kijkt u daarvoor rustig rond op deze website. Bent u nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak met onze directeur. Hij staat voor u klaar om u de school te laten zien en uw vragen te beantwoorden.

Namens team, ouders en leerlingen,

Bas Pieterse

Directeur

De uitslag van de leerling-enquête  2017 is bekend . En het is fijn om te lezen dat de kinderen op onze school heel positief zijn over de school.

Al met al krijgt de school zelfs een 8,5 !   Het hele rapport is hier te lezen !

Kaatsen op school

Elk jaar worden er in de zomerperiode kaatslessen gegeven op school. Op deze manier komen de kinderen in aanraking met deze mooie traditionele Fryske sport . kaatsen1

 

New Look !


It Finster is weer lekker opgefrist !  In het kader van NL-DOET hebben diverse ouders de centrale hal en groep 6/7  eens flink “opgepimpt” . Nieuwe vrolijke kleuren en meer ruimte voor samenwerkend leren zijn dingen die opvallen.
We hebben er zin in!