Welkom op CBS It Finster!

Basisschool It Finster in Workum zet de vensters open! Wij kijken samen met u en uw kind door het venster naar buiten; “ien iepening nei de takomst”. Onze enthousiaste en betrokken leerkrachten hebben daarbij oog voor uw kind. Wij willen een veilige en liefdevolle omgeving creëren waar kinderen zich gelukkig voelen en hulp krijgen als het even minder goed gaat. Hiermee vormen wij een basis die kinderen nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontplooien. Wij helpen uw kind om met vertrouwen de toekomst tegemoet te zien!

Natuurlijk is er veel meer te vertellen over onze school! Kijkt u daarvoor rustig rond op deze website. Bent u nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak met onze directeur. Hij staat voor u klaar om u de school te laten zien en uw vragen te beantwoorden.

Namens team, ouders en leerlingen,

Bas Pieterse

Directeur

Kaatsen op school

Elk jaar worden er in de zomerperiode kaatslessen gegeven op school. Op deze manier komen de kinderen in aanraking met deze mooie traditionele Fryske sport . kaatsen1

 

Kalender

  • 24-10-2016

    Juf Marije en juf Catharina jarig

  • 26-10-2016

    Finsterke

  • 26-10-2016

    Mr en OR vergadering

Bekijk kalender

pake-beppe

Op 12 oktober kunnen de pake’s en beppe’s een kijkje nemen in de klas bij hun kleinkinderen!! Tussendoor is er gelegenheid tot het nuttigen van een bakje koffie of thee. Dus richting alle pake’s en beppe’s van onze school zeggen we: Wees welkom!!!.

 

» Meer informatie