image

Welkom op KBS 'de Stapstien'

De naam van onze school is: ‘De Stapstien’. Op een ‘stapstien’ zet je een veilige stap op een niet gemakkelijk begaanbare weg, een doorwaadbare plaats in een rivier of in een tuin. Stapstenen worden gebruikt om een weg goed te kunnen vervolgen. De naam doet denken aan de verschillende levensfasen die een mens doorloopt. Onze school wil een stapsteen zijn, zodat kinderen zich in deze fase van hun levensweg zich op een goede, veilige manier kunnen ontwikkelen.

Lees meer

Tablets

Binnenkort hopen we te kunnen werken met tablets. De opgaven van rekenen, taal en spelling, die voorafgaande jaren in het boek stonden, staan straks op de tablets. De leerlingen vullen het antwoord in en ze krijgen direct feedback. Dat is een groot voordeel.
Daarnaast kan de leerkracht snel zien welke opgave lastig wordt bevonden door de klas of welke leerling vast loopt.

Kalender

Er zijn op dit moment geen activiteiten op de kalender...Bekijk kalender

Laatste nieuws

Heeft u al kennis gemaakt met onze ‘nieuwe’ juf?

Mijn naam is Aléta van Strien, ik ben bijna 33 jaar getrouwd met Roel Zuiderbaan. Wij hebben samen twee dochters, inmiddels 26 en 28 jaar oud. Sinds 1983 ben ik werkzaam in het onderwijs. Na mijn studie op de KLOS ( de oude kleuterleidsters opleiding) heb ik in verschillende groepen les gegeven. Het is voor mij een uitdaging het onderwijs zo te organiseren dat er recht gedaan wordt aan de onderwijsbehoeften van het kind. Het werken met kleuters is hierbij mijn grote passie. Op maandag werk ik op De Bolster. Op woensdag om de week, donderdag en vrijdag ben ik op De Stapstien. U bent altijd welkom met vragen of voor een praatje.